Gardiner

På jakt etter den perfekte gardinløsningen for ditt hjem eller kontor? Jeg tilbyr skreddersydde gardinløsninger som passer nøyaktig til dine behov og stilpreferanser.

Mine tjenester for gardiner inkluderer:

Allsidige Gardinløsninger: Uansett om du foretrekker gardiner som er lette og luftige for en subtil touch, trenger skjerming for å dempe innsyn og sollys, eller ønsker helt lystette gardiner for optimal mørklegging, har jeg det du trenger. Jeg tilbyr et bredt utvalg av materialer og typer for å passe ethvert behov.

Variert Utvalg av Farger og Mønstre: Velg fra et mangfold av farger og mønstre for å finne den perfekte kombinasjonen som komplementerer ditt interiør. Uansett om du er ute etter noe klassisk, moderne, eller lekent, har jeg alternativene for å tilfredsstille din smak.

Ferdig Sydd etter Dine Ønsker: Hver gardin blir ferdig sydd etter dine spesifikasjoner for å sikre en perfekt passform og utseende. Du kan få gardinene med maljer, vanlig rynkebånd eller med wave-bånd som gir et elegant utseende. Jeg tilbyr også oppheng, enten du vil ha dekorstenger eller funksjonelle skinner.

Gratis Befaring: For å sikre at alt blir nøyaktig som du ønsker, tilbyr jeg gratis befaring. Jeg har halvlange heng med gardinprøver, slik at du får et visuelt inntrykk av hvordan gardinene blir.

Torstein Valla

Daglig leder
kontakt meg
© 2024 Hendig Mann AS
Utvilket av: