Montering

Trenger du hjelp til montering i hjemmet ditt? Som din lokale vaktmester og altmuligmann tilbyr jeg en rekke monteringstjenester for å gjøre livet ditt enklere. Jeg forstår at ikke alle har tid, verktøy eller erfaring til å utføre disse oppgavene, og det er her jeg kommer inn.

Mine monteringstjenester inkluderer:

Montering av Møbler og Skap: Enten det er nye møbler som trenger sammenstilling eller skap som skal monteres, kan jeg ta hånd om det. Jeg sørger for at alle møbler blir satt sammen på en sikker og korrekt måte, slik at du kan nyte dem uten bekymringer.

Opphenging av Bilder og Lamper: Å henge opp bilder og lamper kan være en utfordring, spesielt når det gjelder å få dem rett og sikkert fast. Jeg har lang erfaring og nødvendige verktøy, og garanterer at det blir hengt opp på en estetisk tiltalende og sikker måte.

Jeg vektlegger nøyaktighet og sikkerhet i alt arbeid jeg utfører, og sørger for at oppgavene blir fullført på en måte som står til dine forventninger.

Kontakt meg i dag for å diskutere dine monteringsbehov og for å planlegge en tid som passer for deg. Jeg kommer på gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud. 

NB! Jeg monterer ikke kjøkkeninnredninger og "walk in closet".

Torstein Valla

Daglig leder
kontakt meg
© 2024 Hendig Mann AS
Utvilket av: