Solskjerming

Når solens stråler blir for intense, eller når du trenger litt ekstra privatliv, er solskjerming løsningen du ser etter. Som din lokale leverandør av solskjerming, tilbyr jeg et stort utvalg av solskjerming for både hjem og kontor. Mitt mål er å hjelpe deg med å finne det riktige produktet som  dekker ditt behov på en fornuftig og stilfull måte.

Mine solskjermingstjenester inkluderer:

Innvendig Solskjerming: Enten du er ute etter rullegardiner, persienner, plisségardiner eller noe helt annet, kan jeg tilby en rekke løsninger som passer dine behov for lyskontroll og privatliv. Disse løsningene kommer i et variert utvalg av materialer, farger og mønstre, slik at de både er funksjonelle og dekorative.

Utvendig Solskjerming: Jeg tilbyr også utvendige solskjermingsalternativer som markiser, screens, og utvendige persienner, som effektivt blokkerer solens varme før den når dine vinduer. Dette er en utmerket måte å holde hjemmet eller kontoret ditt kjølig på, og samtidig redusere energikostnadene.

Tilpassede Løsninger: Jeg forstår at hvert rom og hver kunde har unike behov. Derfor tilpasser jeg solskjermingsløsningene etter dine spesifikasjoner, fra måling og valg av materialer til ferdig installasjon.

Gratis Befaring: For å sikre at du får nøyaktig det du trenger, tilbyr jeg gratis befaring i ditt hjem eller på ditt kontor. Jeg vil diskutere dine behov, måle vinduene, og gi deg et tilbud basert på dine valg og krav.

Profesjonell Installasjon :
Jeg har lang erfaring med montering av solskjerming, både ute og inne, store og små prosjekter.  Vil etter hvert legge ut en CV med referanser, men jeg foreviser gjerne ved forespørsel.

 Kontakt meg i dag for å diskutere dine solskjermingsbehov og for å avtale en tid for en gratis befaring. La oss sammen finne den beste løsningen for å gjøre ditt hjem eller kontor mer komfortabelt og energi effektivt!
© 2024 Hendig Mann AS
Utvilket av: