Rullegardin


Er du på utkikk etter en enkel, stilren og effektiv måte å kontrollere lysinnslippet i hjemmet eller på kontoret ditt? Jeg tilbyr jeg rullegardiner tilpasset dine behov. Rullegardiner er en fantastisk løsning for alle som ønsker å kombinere funksjonalitet med estetikk i sine rom.

Personlig Konsultasjon: Jeg starter med en personlig konsultasjon for å forstå dine behov og preferanser. Enten du trenger rullegardiner for å redusere sollys, øke privatlivet, eller som et stilfullt tillegg til ditt interiør, er jeg her for å guide deg gjennom valgene.

Måling og Tilpassing: Korrekt måling er nøkkelen til perfekt passende rullegardiner. Jeg tilbyr nøyaktig måling av vinduene dine for å sikre at rullegardinene passer perfekt til vindusrammene dine, både i bredde og lengde.

Stort Utvalg av Materialer: Jeg tilbyr rullegardiner i en rekke materialer, farger og mønstre. Uansett om du ser etter noe lystett, gjennomsiktig, eller med spesialfunksjoner som reflekterende overflater for ekstra solbeskyttelse, har jeg alternativene som dekker dine behov.

Installasjon: Med min erfaring sørger jeg for en rask og sikker installasjon av dine nye rullegardiner. Jeg benytter pålitelige monteringsmetoder som sikrer at gardinene dine er både funksjonelle og estetisk tiltalende.

Demonstrasjon og Veiledning: Etter installasjonen vil jeg vise deg hvordan du bruker og vedlikeholder rullegardinene dine for å sikre langvarig tilfredshet og funksjonalitet.

Etter-Salgsservice: Skulle du ha noen spørsmål eller trenger ytterligere assistanse etter installasjonen, står jeg klar til å hjelpe deg. Kundetilfredshet er min høyeste prioritet.

Torstein Valla

Daglig leder
kontakt meg
© 2024 Hendig Mann AS
Utvilket av: